Nyheter

2018-09-21 Information till bostadssökande om förmedlingssajter

Vi vill uppmärksamma våra bostadssökande på att vi inte samarbetar med någon av de olika förmedlingssajter som finns för bostäder på internet.

2018-09-05 Styrelsebeslut om fortsatta stamrenoveringar

Många av våra fastigheter är i behov av stambyten och omfattande renoveringar. Snart startar renoveringen i vårt första pilotprojekt på Dämmevägen 2. Vår styrelse har nu beslutat att vi kan påbörja planeringen för stambyte i fyra nya fastigheter.

2018-08-31 Förhandling om nya hyror på Dämmevägen 2 klar

Förhandlingen med Hyresgästföreningen angående nya hyresnivåer efter renoveringen är klar. I oktober startar arbetet.

2018-08-27 Ledig tjänst: Fastighetsvärd

Nu söker vi dig som vill arbeta tillsammans med oss för nöjdare hyresgäster. Tillsammans med övriga medarbetare är du med och skapar trygghet och trivsel för boende i de 340 lägenheter du har huvudansvar för.

2018-08-24 Möt "nya" Kungälvsbostäder på Kungälvsmässan

6-8 september är det dags för Kungälvsmässan i Mimershallen. Då vi är en aktiv del av Kungälv så finns vi självklart på plats. Under mässan passar vi på att visa upp vårt nya Kungälvsbostäder.

2018-07-26 Grill- och eldningsförbud (uppdaterad)

Det råder totalt grill- och eldningsförbud i hela Västra Götalands län. Det betyder att det inte är tillåtet att grilla på våra iordningställda grillplatser eller med egen grill - oavsett placering och underlag.

2018-07-25 Höga temperaturer

Det varma vädret vi haft under de senaste månaderna leder också till höga inomhustemperaturer. Detta kan du som hyresgäst själv göra.

2018-06-21 Nu förmedlar vi lediga p-platser via Mina sidor

Vi kommer att från och med vecka 26 börja hyra ut våra parkeringar via Mina sidor. Alla som står i parkeringskön har flyttats över till det nya systemet.

2018-05-23 GDPR - Så här behandlar vi dina personuppgifter

Från och med 25 maj ersätter en ny dataskyddsförordning, GDPR - General Data Protection Regulation, den tidigare personuppgiftslagen. Vi på Kungälvsbostäder värnar om din integritet och vill att du ska känna dig trygg när du anförtror oss dina personuppgifter.

2018-05-02 Vi söker en driftingenjör som ska leda oss på vägen mot en effektivare energianvändning

Vi arbetar kontinuerligt för en effektivare energianvändning och inrättar nu en ny tjänst som driftingenjör. Du kommer att ta en viktig roll i förvaltningsteamet för att utveckla arbetet med energi och driftoptimering i fastigheterna.