Nyheter

2018-07-26 Grill- och eldningsförbud

Det råder totalt grill- och eldningsförbud i hela Västra Götalands län. Det betyder att det inte är tillåtet att grilla på våra iordningställda grillplatser eller med egen grill - oavsett placering och underlag.

2018-07-25 Höga temperaturer

Det varma vädret vi haft under de senaste månaderna leder också till höga inomhustemperaturer. Detta kan du som hyresgäst själv göra.

2018-06-21 Nu förmedlar vi lediga p-platser via Mina sidor

Vi kommer att från och med vecka 26 börja hyra ut våra parkeringar via Mina sidor. Alla som står i parkeringskön har flyttats över till det nya systemet.

2018-05-23 GDPR - Så här behandlar vi dina personuppgifter

Från och med 25 maj ersätter en ny dataskyddsförordning, GDPR - General Data Protection Regulation, den tidigare personuppgiftslagen. Vi på Kungälvsbostäder värnar om din integritet och vill att du ska känna dig trygg när du anförtror oss dina personuppgifter.

2018-05-02 Vi söker en driftingenjör som ska leda oss på vägen mot en effektivare energianvändning

Vi arbetar kontinuerligt för en effektivare energianvändning och inrättar nu en ny tjänst som driftingenjör. Du kommer att ta en viktig roll i förvaltningsteamet för att utveckla arbetet med energi och driftoptimering i fastigheterna.

2018-03-27 Securitas nytt bolag för parkeringsövervakning

Securitas blir nytt bolag för bevakning av att parkeringsreglerna efterlevs på våra parkeringsplatser. Under de närmsta veckorna kommer parkeringarna att skyltas om.

2018-03-23 Kontoren stängda för besök onsdag 4 april 13-15

På grund av personalmöte är båda våra kundmottagningar stängda onsdag 4 april mellan 13-15. Vi öppnar igen som vanligt klockan 16.

2018-03-21 Vi söker dig som vill arbeta tillsammans med oss i sommar!

Vi letar efter 12 ungdomar som under sommaren ska arbeta för våra hyresgäster. Tillsammans med oss på Kungälvsbostäder söker vi dig som kan hjälpa oss att hålla snyggt och ordning i våra områden. Bor du hos oss idag så har du förtur till jobben.

2018-03-19 Nytt utseende på hyresavierna

Känner du inte igen din hyresavi? Då vi har bytt IT-system har våra hyresavier fått ett nytt utseende. Även du som har autogiro har fått ett utskick denna gång trots att det endast är utseendet som är nytt.

2018-03-06 Ledig tjänst: Ombyggnadssamordnare

Vi söker en ombyggnadssamordnare som tillsammans med våra projektledare ska arbeta med våra större underhållsprojekt där du är länken mellan hyresgäster, Kungälvsbostäder och entreprenörer.