Flytta in

Flytta in

Tillträde sker första vardagen i månaden. Det innebär att om den 1:a infaller på en lördag, söndag eller annan helgdag så sker inflyttning närmsta måndag eller vardag efter det.

Nycklar

Nycklar kvitteras ut hos oss. Du behöver ha med dig en giltig legitimation. Om utflyttande hyresgäst inte lämnat in samtliga nycklar kommer ett cylinderbyte att ske.

Bomnyckel

Om gården du ska flytta till är bilfri och har en bom behöver du låna en bomnyckel för att komma in med flyttbilden. Det gör du hos kundtjänst på vårt förvaltningskontor på Kongahällgatan 120. Kom ihåg att kontakta dem innan för att vara säker på att bomnycklar finns inne. Ring 0303-23 98 50, val 2.

Anmärkningar på besiktning/flyttstädning

Anmärkningar på städningen meddelar du oss så snart som möjligt.

Du ska ha fått en kopia på lägenhetens besiktningsprotkoll. Vid visningen av lägenheten kan det vara svårt att se statusen på väggar och golv på grund av alla möbler därför är det viktigt att du går igenom protkollet och lägenheten när du flyttar in. Anmärkningar på protokollet ska göras inom sju dagar efter tillträde. Kontakta då den som genomfört besiktningen.

Kom ihåg