Välkommen till Kungälvsbostäder

Välkommen till Kungälvsbostäder

Vi vill vara det självklara valet av hyresvärd i regionen. Här finns en tydlig vilja att utvecklas som hyresvärd och arbeta för nöjda hyresgäster, ta ansvar för nybyggnation och bidra till att föra Kungälv in i framtiden.

Kungälvsbostäder bildades 1949 av Kungälvs kommun som en stiftelse och är den största hyresvärden i Kungälv idag med strax över 2700 lägenheter och kommersiella lokaler i ett varierat bostadsbestånd med centralt belägna flerfamiljshus och miljonprogramsområden samt enplanshus av villakaraktär, radhus i ytterområden och ett höghus i centrum.

Vi vill vara det självklara valet av hyresvärd i regionen. Vi avser vara en aktiv del i Kungälvs utveckling och expansion genom att producera nya och attraktiva bostäder, skapa trygga och trivsamma utemiljöer, arbeta efter en hållbar och långsiktig renoveringsstrategi samt erbjuda våra hyresgäster möjlighet till inflytande över sitt boende.

Idag jobbar 28 personer på företaget med ledning, förvaltning, fastighetsutveckling, uthyrning, ekonomi, kommunikation och kundservice. Yttre fastighetsskötsel samt städning upphandlas och sköts via entreprenad.

Ta en titt i vår senaste årsberättelse om du vill veta mer om oss!