Är du vår nya medarbetare?

Lediga jobb hos oss på Kungälvsbostäder

Fastighetsvärd

Vi söker en Fastighetsvärd med servicekänsla, fixarförmåga och stort engagemang som ska ta hand om det viktigaste vi har – våra hyresgäster och deras hem.

Då en av våra duktiga fastighetsvärdar nu går vidare till ett nytt jobb söker vi nu en ersättare. Som en av nio fastighetsvärdar hos oss på Kungälvsbostäder är du med och skapar trivsel i våra bostadsområden genom att ansvara för att det är helt, rent och snyggt. Du kommer att ha dagliga kundkontakter och är vår ambassadör gentemot hyresgästerna. Det är därför viktigt att du trivs i mötet med människor och har lätt för att kommunicera.

Arbetet är varierande och du kommer att jobba både med att utföra servicearbeten i och på fastigheterna efter hyresgästens felanmälan eller efter att du vid en rondering upptäckt fel och brister som behöver åtgärdas. Du kommer att genomföra avflyttningsbesiktningar och åtgärda besiktningsanmärkningar. Du har även visst budgetansvar.

Du har huvudansvar för ett bostadsområde bestående av 320 lägenheter, men arbetar i ett team tillsammans med ytterligare en fastighetsvärd och med förvaltaren som närmsta chef. Arbetet är självständigt med stor frihet under ansvar.

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Tillhandahålla service till en mycket hög nivå till våra hyresgäster
  • Rondering av våra fastigheter enligt ett fastställt schema
  • Upprätthålla god ordning i fastigheten och dess utemiljö
  • Ta emot, hantera och åtgärda felanmälningar
  • Utföra avflyttningsbesiktningar
  • Utföra felavhjälpande underhåll
  • Medverka vid planering av underhåll och aktiviteter för att uppnå företagets mål

Erfarenhet och utbildning

För detta jobb krävs att du är van att arbeta självständigt. Du bör ha arbetat som fastighetsskötare eller motsvarande ett par år. Kunskaper inom VVS, elektriska installationer och liknande är meriterande. Tjänsten kräver B-körkort.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är lyhörd och ödmjuk till sättet. Du är en utåtriktad person med god samarbetsförmåga och stor service- och ansvarskänsla. Du är pålitlig, engagerad och strukturerad.

Publicerad 2017-05-22

 

Ansökan

Vill du hjälpa oss att utveckla Kungälvsbostäder och arbeta för nöjdare hyresgäster, skicka då din ansökan så fort som möjligt då intervjuer sker löpande och vi önskar tillsätta tjänsten omgående.

Skicka din ansökan med CV på e-post till mats.jones@kungalvsbostader.se

Märk ansökan med ”Fastighetsvärd”

Frågor om tjänsten besvaras av: 
Mats Jones, tf förvaltare, telefon 0702-71 76 71