Trädgårdsarbetare, säsonganställning

Vi söker 10 trädgårdsarbetare för säsongsanställning

Vi söker 10 stycken trädgårdsarbetare med servicekänsla och gröna fingrar för en säsongsanställning. Tillsammans med våra miljövärdar kommer ni att arbeta med att skapa trivsel i våra utemiljöer för de som bor hos oss.

2019 tar vi för första gången själva hand om skötseln av våra utemiljöer. Med egen personal är vår ambition att höja kvalitén på skötseln och snabbare möta de problem som kan uppstå, för att på sikt få nöjdare hyresgäster. Därför söker vi dig som vill vara med oss i detta arbete.

Som en av tio trädgårdsarbetare hos oss på Kungälvsbostäder är du med och ser till att våra utemiljöer är välskötta och trivsamma. Du kommer att ha dagliga kundkontakter med våra hyresgäster och representerar Kungälvsbostäder ute i våra bostadsområden. Det är därför viktigt att du trivs i mötet med människor och har lätt för att kommunicera.

Arbetsuppgifter

  • Du sköter tillsyn, samt löpande och planerad skötsel och underhåll av utemiljön i våra områden.
  • Du tar emot och hanterar felanmälningar samt utför felavhjälpande underhåll i utemiljön enligt instruktion från miljövärd eller fastighetsförvaltare.
  • I jobbet ingår bland annat gräsklippning, plantering, beskärning av häckar och träd, renhållning av markytor, bevattning av planteringar och ogräsrensning.
  • Du kan också utföra mindre reparationer av lekplatser.
  • Arbetet omfattar även skötsel och underhåll av trädgårdsmaskiner, redskap och andra tillbehör som nyttjas för verksamheten.

Som trädgårdsarbete hos oss på Kungälvsbostäder rapporterar du till Miljövärden avseende arbetenas fortskridande medan fastighetsförvaltaren har personalansvaret.

Kompetenskrav och kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet av trädgårdsskötsel, antingen via utbildning eller arbetslivserfarenhet. Det är meriterande om du har motorsågs-/röjsågsutbildning samt erfarenhet av att köra traktor.

Tjänsten kräver B-körkort.

Personliga egenskaper

Vi ser gärna att du har mycket god samarbetsförmåga samt förmåga att planera och arbeta långsiktigt. Du har social kompetens och lätt för att skapa kontakt med människor.

Om Kungälvsbostäder

Som Kungälvs största hyresvärd, är det självklart för oss att bidra till att utveckla hela staden. Vårt viktigaste bidrag är tryggt och trivsamt boende med god service och starkt boendeinflytande. Dessutom samarbetar vi med det lokala näringslivet, föreningslivet och kommunen. Målet är ett Kungälv där alla kan leva och bo. Tillsammans.

Om tjänsten

Tjänsten är en säsongsanställning mellan april och oktober.

Frågor om tjänsten besvaras av fastighetsförvaltare:

Kenneth Åman: kenneth.aman
@kungalvsbostader.se
0303-23 98 95 eller

Andreas Lindberg: andreas.lindberg
@kungalvsbostader.se
0303-23 98 68

Ansökan

Ansökan bestående av ett CV och personligt brev skickas med e-post till info@kungalvsbostader.se eller brev till Kungälvsbostäder, Box 698, 442 18 Kungälv.

Sista ansökningsdag är 15 februari 2019.