Lediga tjänster

Vi söker nya medarbetare

Vi står inför stora utmaningar i framtiden, omfattande renoveringar, nyproduktion och en förändring av organisationen. Vi söker två nya medarbetare som vill vara en del av denna utveckling.

Lediga tjänster

Fastighetsvärd

Vi söker en Fastighetsvärd med servicekänsla, fixarförmåga och stort engagemang

Vi söker en erfaren fastighetsvärd som ska ta hand om det viktigaste vi har – våra hyresgäster och deras hem.

Som Fastighetsvärd hos oss på Kungälvsbostäder är du med och skapar trivsel i våra bostadsområden genom att ansvara för att det är helt, rent och snyggt. Du kommer att ha dagliga kundkontakter och är vår ambassadör gentemot hyresgästerna. Det är därför viktigt att du trivs i mötet med människor och har lätt för att kommunicera. Länk till platsannons.

Drifttekniker

Vi söker en Drifttekniker med stort intresse för människor och fastigheter

Vi söker nu en kunnig drifttekniker som ska ansvara för drift, skötsel och underhåll av våra fastigheters tekniska system.

Som Drifttekniker hos oss på Kungälvsbostäder arbetar du självständigt med stor frihet att på egen hand lösa de dagliga utmaningarna. Du ansvarar för energi- och driftövervakning, optimering samt larmhantering och säkerställer felavhjälpande underhåll. Du sköter tillsyn och skötsel av fastighetstekniska system. Du ansvarar också för att leverera energistatistik, utföra service på värme-, ventilations- samt styr- och reglersystem. Du har även visst budgetansvar. Länk till platsannons.

Publicerad 2016-08-29