Tekniska problem med e-postutskick från bostadskön ska vara löst

E-postutskick från bostadskön

Det tekniska felet som innebar att inga e-post kunde skickas från det system som hanterar bostadskön samt lägenhetsförmedlingen är löst. 

Uppdaterad 2018-02-12


Problemet med att skicka e-post från systemet som hanterar bostadskön och förmedlingen av lediga lägenheter har återuppstått.

Uppdaterad 2018-02-09


Det tekniska felet som innebar att inga e-post kunde skickas från det system som hanterar bostadskön samt lägenhetsförmedlingen är löst. 

Detta betyder att all e-post som genererats av systemet från fredag 2 februari fram till idag har skickats iväg nu.

Uppdaterad 2018-02-08


Inga e-postutskick från bostadskön

Vi har för tillfället tekniska problem med det IT-system som hanterar bostadskön och förmedlingen av lediga lägenheter. Felet gör att ingen e-post går iväg från systemet. Det gäller så väl prenumerationer som erbjudande samt lösenord.

Felet som uppstod i fredags är anmält till både systemleverantören och vår IT-leverantör. Vi har idag ingen prognos för när det kan vara löst.

På grund av felet skickar systemet inte ut någon bekräftelse på registrering via e-post, inga e-post för att återställa lösenord, inga erbjudanden om lägenheter eller prenumerationer på lägenheter som passar. När det gäller erbjudanden kontaktar vi sökande manuellt istället.

Publicerad 2018-02-07