Uthyrning av p-platser via Mina Sidor beräknas klart i mars

Uthyrning av p-platser via Mina Sidor beräknas klart i mars

Vi kommer att börja hyra ut våra parkeringar via Mina Sidor, precis som lediga lägenheter. Förhoppningen var att detta skulle vara klart vid årsskiftet men förberedelserna har dragit ut på tiden och nu beräknar vi komma igång i mars.

Snart kommer p-platser att hyras ut på samma sätt som lägenheter. Då hittar du lediga parkeringar här på webbsidan och du som hyresgäst kan ställa dig i kö för en p-plats genom att logga in på Mina Sidor och registrerar en intresseanmälan.

När en p-plats blir ledig syns det på webbsidan och du kan ansöka via Mina Sidor. De som stått längst i kö och inte har en parkeringsplats sedan tidigare tilldelas en först.

Den som redan står i kö för en p-plats behåller sin kötid och förs in i det nya systemet. Mer detaljerad information om vad som gäller för det
nya systemet kommer i brevlådan för dem som står i kön i dag.

Förändringen genomförs för att det ska bli lättare för våra hyresgäster att ställa sig i kö och ansöka om en p-plats. Med det nya systemet sköter du processen själv, när du vill och behöver inte passa våra telefontider. Dessutom hanteras redan andra hyresgästärenden på Mina Sidor så det blir smidigt att samla allt på ett ställe.

Publicerad 2018-01-03