Ledig tjänst: Fastighetsvärd

Vi söker dig som vill arbeta tillsammans med oss för nöjdare hyresgäster

Ledig tjänst: Fastighetsvärd

Vi söker en erfaren fastighetsvärd med servicekänsla, fixarförmåga och stort engagemang som ska ta hand om det viktigaste vi har – våra hyresgäster och deras hem.

Som en av nio fastighetsvärdar hos oss på Kungälvsbostäder är du med och skapar trivsel i våra bostadsområden genom att ansvara för att det är helt, rent och snyggt. Du kommer att ha dagliga kundkontakter och är vår ambassadör gentemot hyresgästerna. Det är därför viktigt att du trivs i mötet med människor och har lätt för att kommunicera.

Arbetet är varierande och du kommer att jobba både med att utföra servicearbeten i och på fastigheterna efter hyresgästens felanmälan eller efter att du vid en rondering upptäckt fel och brister som behöver åtgärdas. Du kommer att genomföra avflyttningsbesiktningar och åtgärda besiktningsanmärkningar. Du har även visst budgetansvar.

Du har huvudansvar för ett bostadsområde bestående av 340 lägenheter, men arbetar i ett team tillsammans med ytterligare en fastighetsvärd och med förvaltaren som närmsta chef. Arbetet är självständigt med stor frihet under ansvar.

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Tillhandahålla service till en mycket hög nivå till våra hyresgäster
  • Rondering av våra fastigheter enligt ett fastställt schema
  • Upprätthålla god ordning i fastigheten och dess utemiljö
  • Ta emot, hantera och åtgärda felanmälningar
  • Utföra avflyttningsbesiktningar
  • Utföra felavhjälpande underhåll
  • Medverka vid planering av underhåll och aktiviteter för att uppnå företagets mål

Erfarenhet och utbildning

För detta jobb krävs att du är van att arbeta självständigt. Du bör ha arbetat som fastighetsskötare eller motsvarande ett par år. Kunskaper inom VVS, elektriska installationer och liknande är meriterande.

Tjänsten kräver B-körkort.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är lyhörd och ödmjuk till sättet. Du är en utåtriktad person med god samarbetsförmåga och stor service- och ansvarskänsla. Du är pålitlig, engagerad och strukturerad.

Om tjänsten

Tjänsten är tillsvidare med sex månaders provanställning.

Ansökan skickas med e-post till info@kungalvsbostader.se eller brev till Kungälvsbostäder, Box 698, 442 18 Kungälv. Vi behandlar ansökningarna löpande.

Frågor om tjänsten besvaras av förvaltare Andreas Lindberg, andreas.lindberg@kungalvsbostader.se eller 0303-23 98 68

Om oss

Kungälvsbostäder bildades 1949 och är idag den största hyresvärden i Kungälv med strax över 2700 lägenheter och kommersiella lokaler i ett varierat bostadsbestånd runt om i kommunen. Vi vill vara det självklara valet av hyresvärd i regionen. Vi avser vara en aktiv del i Kungälvs utveckling och expansion genom att producera nya och attraktiva bostäder, skapa trygga och trivsamma utemiljöer, arbeta efter en hållbar och långsiktig renoveringsstrategi samt erbjuda våra hyresgäster möjlighet till inflytande över sitt boende.

Publicerad 2018-08-27