Nu gäller endast inbetalning till bankgiro

Nu gäller endast inbetalning till bankgiro

Från och med måndag 8 januari gäller endast inbetalning till bankgironummer 5221-1984 då vårt tidigare plusgironummer spärras.

Som vi tidigare meddelat har vi på Kungälvsbostäder har bytt bank. I och med bankbytet kan vi inte längre ta emot hyresinbetalningar till plusgiro utan endast bankgiro. Måndag 8 januari spärras det gamla plusgironumret och eventuella betalningar som görs till det kommer inte att nå oss.

Felaktiga hyresavier

Dessvärre skickades alla hyresavier för januari - mars 2018 ut med ett inbetalningskort till just plusgirot. Vilket innebär att de inte går att använda vid girobetalning. Du som betalar hyran med giro kan kontakta oss för att få nya, korrekta hyresavier eller så kan du fylla i ett inbetalningsskort till bankgiro manuellt. Tomma sådana hittar du hos din bank. Använd bankgiro 5221-1984 och ange hyra och det OCR-nummer som finns på den felaktiga avin.

Betalar du via internetbanken så anger du bankgiro 5221-1984, din hyra och samma OCR-nummer som på den felaktiga avin.

Du som betalar hyran via autogiro eller e-faktura berörs inte av detta fel.
Har du några frågor eller önskar nya avier så är du välkommen att kontakta vår kundtjänst på 0303-23 98 50 eller ringa vår hyresekonom.

Publicerad 2018-01-05